title
کد خبر: 238967
00
جان باختن 3 بیمار کرونایی هموطن در 24 ساعت گذشته/ بستری 24 بیمار جدید

بنابر اعلام وزارت بهداشت، در شبانه روز گذشته ۴۲ بیمار کووید ۱۹ در کشور شناسایی شدند و متاسفانه سه بیمار نیز در این بازه زمانی جان خود را به دلیل این بیماری از دست دادند.  

به گزارش بهداشت نیوز، از دیروز تا امروز ۲۶ اردیبهشت ماه ۱۴۰۲ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۴۲ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی و ۲۴ نفر از آنها بستری شدند.

مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۷ میلیون و ۶۱۰ هزار و ۸۹۵ نفر رسید.

متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۳ نفر از بیماران کووید۱۹ در کشور جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۱۴۶ هزار و ۲۱۷ رسید.

خوشبختانه تا کنون ۷ میلیون و ۳۶۴ هزار و ۱۱۰ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستان‌ها ترخیص شده‌اند.

۳۳۰ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش‌های مراقبت‌های ویژه بیمارستان‌ها تحت مراقبت قرار دارند.

تا کنون ۵۶ میلیون و ۵۵۴ هزار و ۷۷۵ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.

در حال حاضر هیچ شهرستانی در وضعیت قرمز کرونا نیست، هفت شهر در وضعیت نارنجی، ۱۰۶ شهر در وضعیت زرد و ۳۳۵ شهر کشور نیز در وضعیت آبی قرار دارند.


مرتبط ها
ارسال نظر
chapta
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد .
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.